GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A webáruházunkban lehetőség van házhozszállításra, illetve csomagautomatában való átvételre.

Mi a csomagautomatába való átvételt javasoljuk, ami egy környezet-, pénztárca- és időbeosztásbarát megoldás.

A csomagautomatából bármikor át tudod venni a csomagot bevásárlóközpontokban és közlekedési csomópontokon (a rendelés feladásakor ki tudod választani az átvétel helyét térképen) és átvételkor bankkártyával ki tudod fizetni a rendelésed összegét.

A rendeléseket lehetőség szerint még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, aki 2 munkanapon belül eljuttatja a csomagot hozzád, vagy a választott csomagautomatába.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). 

Ha bármilyen kérdésed merül fel a termékekkel, vagy egyéb meg nem válaszolt dologgal kapcsolatban, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot az info@athletespirit.hu e-mail címen és készségesen állunk rendelkezésedre.

KÉSZPÉNZES VAGY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉT)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

FIZETÉS PAYPAL SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A PAYPAL elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

Minden rendelkezésünkre álló eszközt alkalmazunk a vásárlóink személyes,- illetve bankkártya adatainak védelme érdekében, ebből kifolyólag tökéletesen védve vagyunk.

Természetesen a hatályos jogszabályok alapján rendeltetésszerű használat esetén termékcsere garanciát vállalunk.

Továbbá 14 napos elállási lehetőséget biztosítunk. Ha úgy döntenél, hogy bármilyen okból kifolyólag mégsem szeretnéd a terméket, abban az esetben vedd fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink bármelyikén.

A csuklószorítóinkból csak egy méret van, ami minden csuklóméretű sportoló számára tökéletesen illeszkednek, mivel a felhelyezés módja határozza meg, hogy mennyire legyen erős,- vagy kevésbé erős tartása.

A csuklószorítók mind egytől egyig kézzel készülnek: minőségi, bőrbarát és strapabíró anyagokból. Postázás előtt minden termék minőségellenőrzésen esik át, mely garantálja a kiváló minőségű termék célbajutását. A tárolási és mosási szabályokat betartva, rendeltetésszerű használat esetén nagyon sokáig hű segítőd lesz sportmunkád során.

A csuklószorítóink ideálisak: Crossfit, Súlyemelés, Testépítés, Gimnasztika, Erőemelés és egyéb az ízületeket nagy mértékben terhelő sportokhoz.

A termékek tisztítása: kézzel, vagy finom felületű szivaccsal, langyos vízben ajánlott.

Tárolása: Edzés után ajánlatos szabad levegőn kiszárítani, majd száradást követően feltekerve, száraz helyen tárolni.